• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Brdr. D åbner endnu en butik i København

23. september 2011

Brdr. D’s Vinhandel er nu også at finde på Østerbro i København på Østerbrogade 152. Det er en smuk butik med 160 m2 fyldt med spændende vine, whisky, øl, cognac, et kæmpe udvalg i portvin og meget mere. I forvejen har brødrene Søren og Jesper Danielsen Brdr. D’s Vinhandel på Rolighedsvej på Frederiksberg.

bdvin

 

Der skal være tid til udforskning i en tid, hvor internethandlen sætter sig tungt på detailhandelen – også på vinområdet – mener brødrene og det er deres erklærede formål at holde liv i den fysiske butik, hvor man kan få god vin til den rigtige pris.

Langt størstedelen af vinene importeres selv og ud over at de kan købes i de to butikker, kan de også købes online www.dvin.dk, hvor der er masser af information, nyhedsbrev med tilbud og invitationer til smagninger i butikkerne.

Brødrene sælger naturligvis vine, der smager ud over det sædvanlige og koster derefter, for det kan de slet ikke lade være med. Så du kan selvfølgelig finde de flasker, der får det til at gibbe i enhver vinelsker i butikken. Ligesom nogle heldige kontakter til vinkældre i Italien, der gør det muligt at have fx Barolo, Brunello og Barbaresco fra både 50’erne og 60’erne på hylderne. Vine, der for de flestes vedkommende, vel at mærke stadig er i fuld vigør.

Men det er samtidig et erklæret mål, at du også får en usædvanlig smagsoplevelse, når du køber en flaske vin til 40 kroner. Det kan lade sig gøre, fordi Søren og Jesper har koncentreret deres import i mindre kendte områder, hvor kvaliteten, smagen og engagementet er tilstede, men hvor man ikke også skal betale for et fint navn. Søren og Jesper og deres medarbejdere glæder sig til at servicere de kvalitetsbevidste østerbroborgere, og de lover, at der også i den nye butik altid vil være et par gode flasker åbne.

Brdr D’s Vinhandel, Østerbrogade 152, 2100 KBH Ø, obro@dvin.dk, www.dvin.dk, tlf: 35393020

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine