• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Brane Cantenac holder en Californien smagning

11. juli 2007

Chateau Brane Cantenac i Margaux skal være vært for en eksklusiv Californien smagning. Smagningen holdes for “kendte” ansigter i Bordeaux, der er nysgerrige efter at smage Cabernet fra den anden side af Atlanten. Nogle af de prominente gæster er Paul Pontallier fra Chateau Margaux, Anthony Barton fra Leoville Barton, Hubert de Bouard fra Angelus og Eric d’Aramon fra Figeac.

Christian Moueix (Petrus m.m.) deltager ikke, men sender sin Napa vin, Dominus, til smagningen, der afholdes den 19. oktober.

De deltagende californiske vine er blandt andet Ridge, Caymus, Justin Vineyards og L’Aventure. Vinene er alle fra 2002 og serveres blindt.

Smagningen organiseres af Brane Cantenac’s ejer Henri Lurton og marketingdirektør Corinne Conroy sammen med Rick Waterman fra California Vintners’ Club. Smagningen er ikke en konkurrence men kun en mulighed for Bordeaux-folket at smage vine, de ikke er bekendte med. Gæsterne opfordres endvidere til at medbringe deres egen vin fra årgang 2002, som så smages til den efterfølgende frokost.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine