• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Bordeaux 2006 vil slå fejl i USA forudser Parker

16. maj 2007

Den amerikanske vinkritiker Robert Parker tror ikke at primeur kampagne for Bordeaux 2006 vil blive succesfuld i USA. På sin hjemmeside skriver Parker, at han er skuffet over de relativt høje primeur priser, der allerede er offentliggjort og han forudser, at primeur kampagnen for Bordeaux 2006 vil blive en fiasko i USA. Dette er der mange årsager til hævder Parker. Dels er der mange, der stadig har mange penge bundet i år 2000 og den seneste årgang 2005 og så er dollaren rekordlav, hvilket heller ikke hjælper på købetrangen.

“Dollaren er så svag, at det ikke virker fornuftigt at betale to år i forvejen. Og hvad hvis 2007 er fantastisk?”, spørger Parker.

Der er indtil nu ikke frigivet så mange priser på årgang 2006, men de, der har, har skuffet de vinhandlere, der havde håbet på store prisfald. Mange havde håbet på det samme niveau som årgang 2004, men priserne er tættere på den dyre årgang 2005 end på 2004. Og til de priser kan vinene være svære at afsætte i USA og Europa, men hvad gør det, når nye rige kunder står klar i Østen?

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine