• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Bliver England det førende online vinmarked?

19. august 2000

England har potentialet til at blive verdens førende online vinmarked. Det siger everywine.co.uk i hvert fald – det seneste skud på stammen af en række online vinforretninger i England. Selvom det engelske vinmarked totalt set er mindre end det amerikanske, så køber englænderne mere vin pr. indbygger og har ikke det samme (over)reguleret vinmarked som amerikanerne.

everywine.co.uk bliver støttet af Forrester Research, der mener det europæiske online dagligvare marked vil overstige det amerikanske i 2003. I 2005 vil 7% af det engelske dagligvare salg ske online mens det skandinaviske (herunder Danmark) vil følge lige efter med 6% af dagligvare salget online.

everywine.co.uk vil officielt gå i luften senere i dette efterår og vil, ifølge dem selv, blive den største engelske online vinhandel med 35.000 forskellige vine til salg. everywine.co.uk er ejet af Booth, der også driver supermarkedet i landet.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine