31. august 2006

Vin-elskere fra Skanderborg og omegn kan godt begynde at glæde sig til en lørdag i selskab med 21 små og mellemstore vinimportører fra hele landet. Vinevent 2006, der løber af stablen 14. oktober i Kulturhuset i Skanderborg, byder på mere end 200 kvalitetsvine fra ca. 20 lande.

Udover at smage vin kan man tilmelde sig 7 forskellige sær-arrangementer, som billetten også giver adgang til.

“Vinevent 2006 er ikke kun for vinnørder eller vinkendere – det er et arrangement for alle, som godt kan lide at drikke vin”, fortæller Lars Schou, der står bag arrangementet sammen med ægtefællen, Tinne Otkjær. Efter mere end 10 år i København flyttede ægteparret til Hørning sidste år. “Når man har oplevet udbudet af vinrelaterede arrangementer på Sjælland, ja så savner man altså noget i det jyske. Det måtte vi gøre noget ved”, forklarer Lars Schou.

Vinevent 2006 har plads til 500 besøgende og billetsalget er allerede begyndt. Billetterne koster 100 kr. frem til 1. oktober og herefter 125 kr. og kan købes på biblioteket i Skanderborg eller bestilles på info@event.dk. Udstillerliste og smagskatalog kan ses på www.vinevent.dk.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine