• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Vinhandlere har brug for dramatisk prisfald for at kunne sælge Bordeaux 2002

10. april 2003

Mange vinhandlere er ved at gøre klar til et vanskeligt salg af Bordeaux 2002 en primeur. I følge Decanter.com er der mange vinhandlere, der ikke vil kunne sælge noget med mindre priserne falder med mindst 40% i forhold til 2001. Det engelske firma Farr Vintners siger, at priserne er nødt til at falde betydeligt i år, hvis en primeur salget skal være succesfuldt.

Også vinfirmaet Millesima i Bordeaux slår på tromme for lavere priser. De mener, at en primeur prisen på 1. cru-slottene skal ned på 50 Euro mod de 60 Euro, der ellers er nævnt og at de næstbedste slotte skal ned på 20 Euro, hvilket vil svare til en forbrugerpris på ca. 300 kr. Millesima har sagt nej til Quinault L’Enclos fra St.-Emilion til 29 Euro, selvom den sidste år kostede 42 Euro.

Så måske får vi for første gang i mange år fornuftige og realistiske priser på Bordeaux-vin. Og har man råd, er det nok det rigtige tidspunkt at købe på.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine