• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • VinForum fusionerer med to andre vinfirmaer

20. august 2001

VinForum fusionerer med to andre spændende firmaer i vinbranchen. Det drejer sig om Onwine A/S og Vinbaren i Dr. Tværgade i København. Onwine A/S bliver det fortsættende selskab.

– VinForum er blevet den største portal for vin i Danmark og er førende på vinauktioner. Der manglede dog en rigtig online vinbutik på VinForum og her passer www.onwine.dk og derer koncept med videreformidling af vin fra p.t. 17 danske vinimportører rigtig godt, siger Jan P. Olsen fra VinForum.

VinForum forbliver uafhængig og kritisk og vil fortsat være den brede portal for vin. Vinauktionen vil blive udbygget med “rigtige” auktioner, hvor vinen skal indleveres og VinForum står for salget og indkrævning af pengene.

Nedenfor er den officielle pressemeddelelse fra Onwine a/s gengivet:

Pressemeddelelse

København, 20. august 2001

Vinfusion på nettet

Vinhandelsfirmaet Onwine, vinportalen Vinforum og Vinbaren i Dr. Tværgade i København går sammen om at danne et nyt koncept inden for e-handel ved at kombinere vinhandel, vininformation, vinauktion og vinsmagning. De tre virksomheder samles under Onwine a/s

– Vi har i vores første ni måneder på nettet ikke alene oplevet en stor efterspørgsel efter god vin, men også efter andre vinoplevelser. Med fusionen af de tre firmaer kan vi nu tilbyde en totaloplevelse i vinens verden, siger Allan Polack, bestyrelsesformand i Onwine a/s. Allan Polack forlod for et år siden en direktørstilling i Unibank for at føre sin ide om vinhandel på nettet ud i livet ved at grundlægge Onwine.

– Med den nye konstellation står vi endnu stærkere på Internettet og får samtidig en fysisk tilstedeværelse til at understøtte salget. Det er vores mål at udbygge vores position som førende på vinsalg via Internettet og løbende tilbyde nye og spændende produkter. Bl.a. er det planen at introducere en abonnementsordning med “Månedens vinpakke” og udbygge vores vinauktion, så vi bliver det største auktionshus på vinområdet i Danmark, siger Jan P. Olsen, adm. direktør i Onwine a/s.

Onwine er i dag Danmarks førende internetbaserede vinhandel, der formidler vine direkte fra 17 kvalitetsorienterede vinimportører. Vinene sælges til priser, der ligger 8-10 procent under priserne i traditionel distribution. Et uafhængigt smagspanel med tre vinkypere og to sommelier’er blindsmager og godkender de vine, der tilbydes, hvilket sikrer et optimalt forhold mellem pris og kvalitet. Sortimentet er på 300 forskellige vine, og det forbedres løbende. Vinen udbringes fra dag til dag, eller kunderne kan vælge at afhente deres køb på en udvalgt Shell station.

Vinforum er en uafhængig vinportal, som giver adgang til detaljeret vinviden og vinnyheder. Vinforum er den mest besøgte website om vin i Danmark – ikke mindst på grund af en meget populær vinauktion, hvor der afholdes mere end 1.200 auktioner om måneden. Vinforum er grundlagt af Jan P. Olsen, der ved fusionen bliver adm. direktør i Onwine A/S.

Vinbaren i Dronnings Tværgade er trods sine kun tre år allerede en institution i København. Kyndig betjening, kvalitetsvine og hyggelig atmosfære danner rammen om et udsøgt vinmiljø, hvor der kan nydes et glas vin i de dybe lænestole over dagens avis eller ved disken. Der afholdes også vinsmagninger for selskaber i det særlige smagsrum.

Ledelsen af det nye vinselskab består af Jan Olsen og Peter Bardenfleth-Hansen. Allan Polack fortsætter som bestyrelsesformand.

Yderligere oplysninger:

Allan Polack, telefon 3313 7030, mobil 22 15 39 60, e-mail: polack@onwine.dk

Jan P. Olsen, telefon 3313 7030, mobil 22 14 57 38, e-mail: jo@onwine.dk

Peter Bardenfleth-Hansen, telefon 3313 7030, mobil 40 54 67 91, e-mail: pbh@onwine.dk

www.onwine.dk

www.vinforum.dk

www.vinbaren.dk

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine