1. oktober 1999

VinForum – Danmarks førende website om vin – ekspanderer nu i udlandet. Fra i dag den 1. oktober, åbner det tysksprogede community for vin, Wein-Forum.com. Wein-Forum.com skal dække Tyskland, Østrig og det tysktalende Schweiz.

Som det danske VinForum tilbyder Wein-Forum.com information om vin, handelsmuligheder (vinauktion) og interaktiv underholdning som diskussionsforum og chat.

“Vi har valgt at åbne websiten i Tyskland af flere grunde”, siger Jan P. Olsen, VinForums direktør. “Dels er det jo et klart større marked end det danske med p.t. 12-15 gange flere Internetbrugere og dels er Schweiz, Tyskland og Østrig alle vinproducerende lande og antallet af potentielle annoncører er således betydeligt større. Og endelig findes der ikke i dag en lignende service, som den Wein-Forum.com tilbyder”.

En tysk website giver også en god synergieffekt – også for de danske brugere. “Jeg tror godt man kan godt forestille sig, at danske brugere vil sætte vin til salg på den tyske vinauktion” fortsætter Jan P. Olsen. “Efterspørgslen er højere i Tyskland og det er måske nemmere for en sønderjyde at sende vinen til Hamburg end til København”?

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine