18. juni 2003

En flok studerende i London har designet en vinflaske med et indbygget mini-TV, som blandt andet giver information om vinen. Opgaven blev stillet af en vinproducent for at fejre deres 150-års jubilæum i vinbranchen.

Vinproducenten Hardys i Adelaide, Australien, fejrede deres 150-års jubilæum ved at stille en flok studerende ved St. Martins College en opgave, hvor de skulle give deres bud på hvordan vinflasken kunne se ud om 150 år.

Resultatet blev en speciel vinflaske med en indbygget tv-skærm. På skærmen kan der gives oplysninger om hvor vinen stammer fra, hvordan den er tappet, oplysninger om smag og hvilke retter den vil egne sig godt til. Den har endvidere et termostatisk selvkølende system, som holder flasken ved den rette temperatur.

Den noget specielle opfindelse bliver officielt lanceret ved den internationale vin-messe Vinexpo i Bordeaux den 22. juni.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine