4. juli 2003

Vinexpo, den internationale vinmesse, der afholdes i Bordeaux hvert andet år, er traditionelt en lang fest men i år var der mange problemer. De mange banquetter, slotsmiddage og fester blev i år overskygget af andre faktorer. Den globale økonomiske krise og den svage dollar betød bl.a. at besøgstallet faldt med 11% sammenlignet med 2001. Samtidig led messen under ekstreme varmeforhold med temperaturer over 40 grader i de store messetelte og et udendørs arrangement i St.Emilion blæste væk i en orkanagtig storm.

Der var dog 48.000 besøgende, som besøgte 2.500 udstillere fra 44 lande. Og de fleste udstillere synes tilfredse med resultatet. Og der blev da også præsenteret nyheder på messen. Bl.a. kommer Rhône producenten Paul Jaboulet Aîné med en ny Hermitage, kaldet Taurobole, ligesom firmaet skaber en anden vin til La Chapelle, kaldet La Petite Chapelle.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine