• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Rødvin kan måske medvirke til at bekæmpe cancer

19. april 2002

Resveratrol, et stof der bl.a. findes i rødvin, er allerede kendt som et stof, der kan forebygge mod cancer. Men nu hævder britiske forskere i en ny undersøgelse, at stoffet måske også kan medvirke til bekæmpe kræftknuder. Det skriver WineSpectator.com. Man har testet Resveratrol på kultiverede celler og fundet at stoffet ødelægger kræftcellerne. Der vil nu blive indledt forsøg, hvor patienter får Resveratrol både i pilleform men også i form at rødvin. Resveratrol findes i øvrigt også i nødder og bær, men så er rødvin vel at foretrække?

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine