24. februar 2002

Så er en af Danmarks mest kendte vinforretninger (langt om længe) kommet på Internettet. Det drejer sig om Philipson Wine, som i fredags slog dørene op til www.philipsonwine.com. Butikken har efter sigende 1.800 varenumre som alle er beskrevet nydeligt og udførligt. Betingelserne for at handle hos Philipson Wine er dog de kendte – dvs. man skal købe 12 fl. af hver med mindre man vil betale en meget høj flaskepris. F.eks. stiger en 99 Château Grand-Puy-Ducasse 5. Cru, Pauillac fra 149,95 v/12 til 249,95 ved 1 fl. og en 98 Château Les Garennes, Bordeaux rouge stiger fra 24,95 v/12 fl. til 40,00 ved en enkelt. Man har dog mulighed for at bestille bestemte smagekasser til fornuftige priser.

Selve handlen kan gennemføres med Dankortbetaling, efterkrav eller forudbetaling. Det bliver spændende at følge et af Danmarks mest aggressive vinfirmaers satsning på nettet.

 

 

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine