• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Philipson Wine meldt til politiet for spam

22. oktober 2004

Forbrugerombudsmanden har anmeldt Philipson Wine til politiet for udsendelse af spam. Anmeldelsen kommer efter at Forbrugerombudsmanden har modtaget mere end 60 klager fra personer og virksomheder, som har fået tilsendt uønskede reklamer via e-mail og telefax fra Philipson Wine ApS. Philipson Wine ApS har tilkendegivet, at der var tale om en fejl, hvilket dog efter Forbrugerombudsmandens opfattelse ikke fritager for ansvar.

Til VinForum siger Christian Philipson: “Philipson Wine vil gerne i denne anledning understrege, at så snart vi blev klar over, at vi fejlagtigt havde indføjet nogle adresser i vores mailingliste, gjorde vi alt hvad der var muligt for at stoppe udsendelserne til de adressater, som ikke ønskede at modtage nyhedsbrevet. Efterfølgende udsendte vi en e-mail og en fax, hvor vi vedkendte os ansvaret og med beklagelse opfordrede fejlagtige modtagere til at afmelde sig nyhedsbrevet.

Vi vedkendte os ligeledes straks fejlen over for Forbrugerombudsmanden, idet vi dog bemærkede, at flere af de ca. 60 klagere var identiske og fik videresendte kopier fra andre emailkonti. Vi gentager hermed vores beklagelse og kan garantere, at vores årvågenhed overfor lignende fejl nu er voldsomt skærpet.”

Umiddelbart mener Forbrugerombudsmanden, at virksomheden har overtrådt markedsføringsloven. Det er nu op til politiet at tage stilling til, om der er grundlag for at rejse tiltale over for Philipson Wine.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine