22. maj 2001

I løbet af det sidste år, har de engelske myndigheder lukket 3 investeringsselskaber, der har investeret i vin. Det skriver Independent News. Alle 3 selskaber har snydt investorerne ved at tage for høje priser for vinen, der er investeret i og/eller har slet ikke investeret kundernes penge, men er stukket af med dem. Selskaberne har desuden anvendt falske adresser og vigtige dokumenter er destrueret.

De brådne kar har ødelagt en del af markedet for de veldrevne og seriøse selskaber i England, der dog ser En Primeur 2000, som en god anledning til at rette op på renommeet og få nye kunder.

I Danmark findes der i følge VinForums rundspørge til et par vinhandlere ikke offentlige vininvesteringsselskaber. En kilde sagde bl.a. at dette marked blev ødelagt i Danmark, da Hans Just’s forsøg med et selskab i 80’erne ikke blev den store succes for investorerne.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine