26. februar 2004

Restaurant Jacobsen på Strandvejen i Klampenborg (ved Bellevue) har netop introduceret et nyt vinkoncept, som må tiltale mange vinelskere. Udover at gæsterne kan vælge deres egen menu på kryds og tværs, kan man også få vin til rimelige priser. Konceptet kaldes VIN+100 og går i al sin enkelthed ud på, at kunden betaler vinens butikspris + 100 kr. Så en vin der normalt koster 100 kr. i en butik vil koste 200 kr. i restauranten. Det er således betydeligt mindre end den normale “profitfaktor” på 3,5-5.

Leverandør til vinkortet på restauranten vil i øvrigt skifte hver måned, så man vil løbende kunne smage nye vine på restauranten.

Restauranten har Bo Lindegaard (tidligere Den Gule Cottage) som køkkenchef og Mette Høgholm som restaurantchef.

Restaurant Jacobsen

Strandvejen 449

Telefon: 39 63 43 22

http://www.restaurantjacobsen.dk

Åbningstid:

mandag til lørdag kl. 17.30-23.00

(køkkenet er åbent kl. 18.00-22.00)

søndag lukket

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine