12. november 2004

Torsdag den 11. november var en speciel dag for en flok vin-entusiaster fra Århus! Da udgav de nemlig et splinternyt vinblad i Danmark og kalder det naturligt nok for Vinmagasinet. Ideen med magasinet er at ramme en bred målgruppe, der nok er interesseret i vin, men ikke nørd eller freak, bare ganske almindelig vininteresseret. Tonen i magasinet er derfor let tilgængelig og uhøjtidelig.

Jeg er selv meget spændt på modtagelsen af magasinet – ikke mindst fordi jeg selv har en finger med i det! Jeg er fast skribent og smager på bladet og rådgiver redaktionen. Første nummer har (selvfølgelig) nogle småfejl, som ikke helt kan undgås i første nummer men det præsenterer sig flot, lyst og meget tilgængeligt. Og så er forsidehistorien om Laudrup selvfølgelig med til at sælge bladet 🙂

Vimagasinet udgives månedligt, er landsdækkende og udkommer i 19.000 eksemplarer de første seks måneder. Du kan købe magasinet i løssalg eller tegne abonnement. Melder du dig ind i VinForum Klub, får du det første nummer helt gratis tilsendt – du kan melde dig ind her:

http://butik.vinforum.dk/catalog/product_info.php/products_id/177

www.vinmagasinet.dk

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine