23. januar 2003

Vinene fra Barolo-producenten Giovanni Manzone fra Monforte d´Alba er nu repræsenteret i Danmark. Det er Lundens Vin Kompagni A/S i Holte, der har indledt et samarbejde med Manzone. Manzone har sine vinmarker lidt uden for Monforte d´Alba – ikke langt fra Aldo Conterno. Manzone producerer bl.a. Barolo fra de 3 cru-marker Gramolere, Gramolere Bricat og Santo Stefano, som er beliggende på en bakketop i Monforte d’Alba. Men der fremstilles også andre vine som f.eks. Dolcetto d´Alba og Barbera d´Alba.

I følge Lundens Vinkompagni har bl.a. amerikanske Winespectator været gavmild ved Manzone og givet såvel Dolcetto d´Alba 2001 og Barbera d´Alba 2000 90 points, mens Barolo´erne i årgang 1993, 1996 og 1997 har fået fra 91 points til 95 points.

Vinene sælges alle til introduktionspris indtil 15. februar 2003 og kan købes på Lundens Vin Kompagni´s Internetbutik: www.lundens.dk.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine