21. marts 2002

Robert Mondavi overtager Tenuta dell’Ornellaia – den højt berømmede vingård i Bolgheri i Toscana. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse. Mondavi købte en mindre andel af vingården i 1999 og nu overtager man resten fra Marchese Lodovico Antinori.

Tenuta dell’Ornellaia vil fortsætte under den nuværende ledelse, vinmagere og konsulenter. Det er således ikke planen at ændre på de meget roste vine fra vingården, der omfatter Masseto, Le Serre Nuove, Le Volte, Poggio alle Gazze og Ornellaia, der bl.a. blev årets vin 2001 i det amerikanske Wine Spectator. Robert Mondavi vil bringe den italienske Frescobaldi familie ind som partner i Tenuta dell’Ornellaia i juni 2002.

“Vingården og vinene er et forbillede for hele Italien i dag”, udtaler Michael Mondavi. “Det delte ejerskab med Frescobaldi er en del af vores strategi om at have lokale partnere, som forstår vinene og kulturen i området.”

 

 

 

 

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine