• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Magnetisme blødgør de hårde tanniner

4. september 2002

WineCellarExpressI den tidsalder vi lever i, er tid blevet en knap ressource og hvem har tid til at vente på at Bordeaux 1.cru’en eller Barolo’en skal blive moden? Nej vel! Det er der selvfølgelig en amerikaner, der har fundet løsningen på. Hun, Jacqueline Peiffer, har fundet ud af, at magnetisk påvirkning af en flaske kan blødgøre den hårde garvesyre dramatisk. Hun har derfor oprettet firmaet Wine Cellar Express, der fremstiller en magnet brik, man kan stille flasken på (se billedet).

Hvis man lader flasken stå der i 30 minutter skulle tanninen være blødgjort og den unge vin er gjort drikkemoden – smart ikke! I følge en canadisk kollega virker tingesten – men jeg lader mig nu først overbevise, når jeg selv har prøvet…

Det vides ikke om magneten kan fås i Danmark, men i USA koster den $60.

 

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine