• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Ligesom Mondavi sælger Cordier også ud

1. oktober 2004

En af de største negocianter i Bordeaux, Cordier, sælger nu også ud af de mest luksuriøse mærker for at kunne koncentrere sig om egne mærker. Som det er tilfældet for Mondavi har Cordier skilt sig af med slottene Chateau Grand-Puy-Ducasse i Pauillac, Chateau Rayne-Vigneau i Sauternes, Cru Bourgeois’erne Meyney (Saint-Estèphe), Lamothe Bergeron, Plagnac og Blaignan. I alt sælges der 300 ha vinmarker. Køberen er et konsortie sat sammen af banken Credit Agricole.

Cordier har en stor gæld på omkring 115 mill. Euro, meget større end omsætningen på 80 mill. Euro. Salget vil gøre Cordier mindre gældstynget og samtidig vil selskabet koncentrere sig om mærkerne Sensual Fruit, Collection Privée og Cuvée Prestige. Mærker der især sælges i supermarkeder og som er blevet godt modtaget på bl.a. det engelske marked. Cordier fortsætter dog som negociant på de solgte slotte.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine