• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Laudrup Vin overtager New Zealand Wine ApS

7. februar 2003

Laudrup Vin har den 1. februar 2003 overtaget samtlige aktiviteter i New Zealand Wine (tidl. NZ WinePartners). Christian Bach startede NZ WinePartners i 1995 efter 4 år i New Zealand og har målrettet opbygget en stor new zealandsk vin- og ølportefølje i Danmark. Christian har valgt at samarbejde med Laudrup Vin & Gastronomi i fremtiden for derigennem at skabe synergi og øget fokus på vine fra New Zealand. Christian fortsætter uforandret som vinkonsulent i Laudrup Vin – med fortsat fokus på salg af New Zealandske vine.

Laudrup Vin har de seneste 3 år oparbejdet et godt og sundt marked fra New Zealand, med hovedvægt på importen af vine fra Lawsons Dry Hills i Marlborough på Sydøen, suppleret med Pinot Noir fra Gibbston Valley, Central Otago (Sydøen) og senest kultvinhuset Temata Estate fra Hawkes Bay på Nordøens østkyst.

Med sammenlægningen af de 2 porteføljer er der tale om en ny stor spiller, hvad vine fra New Zealand angår med ca. 15 vinhuse fra alle vin-regioner af New Zealand og nye vingårde som er på vej til Danmark.

For Laudrup Vin betyder dette en væsentlig øget fokus på vine fra “Down Under” som et supplement til importen af vine fra Spanien, Italien, Argentina og dertil Gastronomi fra Spanien.

http://www.laudrupvin.dk/

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine