23. april 2004

Den 14. maj er Gentofte Hotel vært for en eventyrlig Gallaoplevelse, inspireret af australske temaer og den afslappede australske version af dansk hygge, kendt som ’Lay-Back Style’. Programmet inkluderer en eksklusiv australsk vinsmagning under vejledning af danske og australske vin-eksperter og en storslået seksretters menu ledsaget af udvalgte australske vine til hver ret. Og det er kun begyndelsen! Der vil være levende musik og ægte australsk underholding hele aftenen, tasmansk mousserende vin til at skåle for kronprinsen og hans brud, og dans til de sene timer.

Det kongelige bryllup gav oprindeligt inspiration til idéen, men det vil ikke dominere hele programmet. Arrangementets fokus handler først og fremmest om vidunderlige australske vine, en eksotisk gourmetmenu, godt selskab og nydelsen af de gode ting i livet i en og varm romantisk atmosfære. Arrangørerne – Gentofte Hotel, Western Australian Wine Importers, Woodstock Wine ApS samt Eventkoordinator Concordia Connect ApS – har slået ressourcerne sammen for at tilrettelægge denne oplevelse, der vil være både eksklusiv og lay- back.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine