• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Italiensk vin sælges primeur på nettet

16. november 2001

Det er nu muligt at købe italienske vine en primeur på Internettet. Det foregår på Winetip.com, hvor den tyske forretningsmand, Mako Onfermann, handler italienske vine, der stadig ligger på fade i Italien. Det drejer sig bl.a. om navne som Castello di Brolio, Castello di Fonterutoli, Poliziano, Costanti, Pelissero, Braida, Casanova di Neri, Conterno, Fantino, Poderi Einaudi, Guerrieri Rizzardi, Tenuta di Ghizzano og Michele Satta. Vinene er især udvalgt efter de bedømmelser, de har fået, i den internationale presse.

Mako Onfermann gør opmærksom på, at det tager tid at opbygge et nyt marked og at man kun er ved begyndelsen. De italienske vinproducenter skal først vænne sig til at handlen nu også kan foregår før vinen er flasket. Nogle af producenterne hilser det nye tiltag velkommen, mens der er andre, der er mere skeptiske. Nogle mener bl.a. at man mister grebet om markedet og at det at sælge vin ender i ren spekulation.

http://www.winetip.com

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine