2. juli 2004

Hogue Cellars fra Washington State i USA forsyner nu 70% af sin vinproduktion med Stelvin skruelåg. Dette skridt tages efter en grundig undersøgelse, der viste at skruelåg holder vinen mere frisk i flasken en traditionelle korkpropper.

Hogue lod en Merlot og en Chardonnay forsyne med forskellige lukkemetoder; naturkork, syntesisk Neo kork, syntesisk Supreme Corq og Stelvin skruelåg med to forskellige indlæg. Vinene blev herefter prøvesmage med jævne intervaller og den lukkemetode, der bedst bevarede kvaliteten i flasken var Stelvin skruelåg.

I øvrigt har den engelske vinkæde Oddbins netop offentliggjort at den fra næste år vil sælge 40% af sortimentet med skruelåg.

 

 

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine