• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Golfspilleren Greg Norman bliver vinproducent

1. september 1999

Den professionelle golfspiller Greg Norman har mange strenge at spille på. Foruden at tilhøre verdenseliten i golf er han også en god forretningsmand, der sælger en række produkter under mærket “Sharke”. Sharke er kælenavnet på Norman.

Nu satser Greg Norman også på vinbranchen med sit eget mærke, Greg Norman Estate, som han lancerer sammen med australske vinfirma, Mildara Blass.greg_norman.gif (9588 Byte)

For at tale golfsprog blev resultatet af denne satsning en “eagle”. Siden lanceringen på det amerikanske marked den 5. august 1999, er over 10.00 kasser vin blevet solgt. Og det selvom prisen er $15 eller ca. 110,00 kr. pr. flaske. At vinen er bedømt til at være “Outstanding” i WineSpectator (91p) har nok også hjulpet godt på vej.

Greg Norman, som selv har en stor samling af vin i sit hjem i Florida, siger til WineSpectator at “Vin er en af mine store interesser efter golf og min familie” og han serverer altid vin fra Australien, når han byder venner på middag.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine