19. august 2004

Ca. 600 vinentusiaster lagde i søndags vejen forbi Dansk VinCenter i Avedøre til Garagevin 2004. Udstillerne på Garagevin messen er entusiastiske små importører, der for manges vedkommende stadig har deres normale arbejde ved siden af vinfirmaet. Garageimportører har hjertet med i deres foretagende. Messen giver de små importører mulighed for at udstille uden at skulle stå i skyggen af større, kendte importører.

Det er 3. gang messen blev afholdt og der var i år 31 vinfirmaer + 7 andre udstillere. Som noget helt unikt i Danmark er udstillerne placeret imellem vinstokkene i Dansk VinCenters vinmarker. Og det var en fornøjelse at gå rundt at høre historier, anekdoter og ikke mindst smage på vin hos de mange meget entusiastiske vinimportører.

Det er umuligt at nå alle deltagere i et sådant arrangement. Men et par spændende garageimportører skal dog nævnes. Kældervin koncentrerer sig om vin fra Provence – vin som vi oftest drikker på ferie i området, men glemmer når vi kommer hjem igen. Kældervin har flere interessante rødvine til 60-80 kr.

Fiasco-Vine koncentrerer sig om italiensk vin. Udvalget er begrænset men kvaliteten høj. Et besøg værd. Endelig har Maunsbach Wine taget gode vine hjem fra Bordeaux i mellemprisklassen. Her finder du vine, der viser at Bordeaux stadig kan være med. Vine fra små og spændende producenter lidt væk fra de kendteste distrikter.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine