af event

19. november 2014

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
19/11/2014
19:00 - 22:00

Lokation
Marchal

Adresse
Marchal
Kgs. Nytorv 34
1050 København K
Tlf.: 70226888

Se mere om eventen her:
http://www.philipsonwine.com/default.aspx?p=24&sku=801662


Restaurant Marchal, Hotel d’Angleterre, København. 19. november 2014 kl. 19.00. Sassicaia laver Italiens mest berømte rødvin og er en legendarisk pionér inden for landets vinfremstilling. Som den første italienske vin har Sassicaia høstet 100 point i Robert Parkers berømte Wine Advocate, og vinen tildeles ligeledes rutinemæssigt de ellers svært opnåelige tre glas i Gambero Rosso hvert år. Efterspørgslen på verdensplan er stor – Sassicaia er blevet et samlerobjekt på lige linie med Château Lafite, Latour, Margaux og Mouton-Rothschild. “Banebrydende, Italiens bedste”, skriver Hugh Johnson. En kolossal vin som bør opleves mindst én gang i livet.

Vi skal smage ikke mindre end 8 årgange fra denne stjerneproducent, fra 2000 til 1983, inklusive den legendariske 1985, den første italienske vin, der fik 100 point af Robert Parker. Vi indleder naturligvis med et glas Champagne Bollinger 2004 La Grande Année og runder aftenen af med 1982 Burmester Colheita. Uden tvivl en once-in-a-lifetime oplevelse. OBS! Alle vine kommer naturligvis direkte fra slottets kældre.

I køkkenet på d’Angleterres restaurant, Marchal, regerer Michelinkokken, Ronny Emborg, som gennem de seneste år er skudt til tops på den internationale gourmetscene. Maden er en legesyg blanding af moderne teknikker og fransk elegance, som går hånd i hånd med hotellets ambition om at være Nordeuropas bedste. Marchal fik en Michelin-stjerne i marts 2014. D’Angleterres første, men Ronny Emborgs anden, som han fik i 2010 for sit arbejde på den københavnske restaurant, AOC.

Ved vores VIP middage bliver der naturligvis gjort ekstra ud af både mad og vin og deltagerantallet er meget begrænset. Denne aften bliver utvivlsom en af de sjældne!

  • Restaurant Marchal i Hotel d’Angleterre
  • Kgs. Nytorv 34
  • 1050 København K
  • Aperitif
  • 2004 Bollinger Champagne La Grande Année

    1. ret

  • 2000 Sassicaia Tenuta San Guido
  • 1999 Sassicaia Tenuta San Guido
  • Stegt og glaseret kalvebrissel med selleri, confiteret løg og æble

    2. ret

  • 1998 Sassicaia Tenuta San Guido
  • 1997 Sassicaia Tenuta San Guido
  • Glad gris med trøffelpuré, flæskesvar og jordskokker

    3. ret

  • 1995 Sassicaia Tenuta San Guido
  • 1994 Sassicaia Tenuta San Guido
  • Stegt and med sur bær, sortpeberpuré og lun mayonnaise

    4. Ret

  • 1985 Sassicaia Tenuta San Guido
  • Stegt foie gras med malt flager , brombærpure og sauce sauce mystery

    5. ret

  • 1983 Sassicaia Tenuta San Guido fra magnum
  • Châteaubriand med trøffelglace, kartoffelpuré, marv og oksesky

    6. ret

  • 1982 Burmester Colheita
  • Ost med syltet figner, balsamico sirup og stegt rugbrød

    Vigtigt: Af hensyn til bordplanen, er det vigtigt, at deltagere som ønsker at sidde samlet, også bestiller samlet. Stærkt begrænset antal pladser. Der tages forbehold for ændringer i smageprogrammet.

    NB! Købte billetter refunderes ikke, heller ikke ved udeblivelse fra arrangementet NB! Billetter fremsendes i PDF pr. mail og du skal selv printe

Om forfatteren 

event

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine