Dato/klokkeslæt
12/11/2015
19:00 - 22:00
Lokation
Restaurant Fabio's
Adresse
Restaurant Fabio’s
Falkoner Allé 56
2000 Frederiksberg
Tlf.: 70226888
Se mere om eventen her:
http://www.philipsonwine.com/default.aspx?p=24&sku=811275
Restaurant Fabio’s laver det traditionelle italienske landkøkken, når det er allerbedst. Med fokus på sæsonens bedste råvarer og hyggelig og personlig betjening, hvor kunden altid er i højsædet.
- Restaurant Fabio’s
- Falkoner Allé 56
- 2000 Frederiksberg
- Aperitif
- 2013 Salterio Rosso di Montepulciano Trerose
1. ret
- 2012 Vino Nobile di Montepulciano Trerose
- Fabios Tartar “Speciale”
- Rørt okse tartar med kapers og vagtel æg, Serveres med flager af toskansk pecorino ost og trøffelmayo
2. ret
- 2010 Brunello di Montalcino Val di Suga
- Tortino di Melanzane
- Auberginetærte fyldt med taleggio “italiensk rødkit ost”, og tomatsauce med mild chili, “Pancetta”(røget bacon). Serveret med trøffelsmør crostini og flager af grana padana ost
3. ret
- 2009 runello di Montalcino Val di Suga
- 2007 Brunello di Montalcino Val di Suga
- Cannelloni
- Hjemmelavet cannelloni pasta fyldt med kalveragout. Serveres med delikat ostefondue
4. ret
- 2010 Brunello di Montalcino Vigna del Lago Val di Suga
- 2010 Brunello di Montalcino Poggio al Granchio Val di Suga
- Maialino al Forno alla Fabio
- Ovnbagt saftig og sprød pattegris som de spiser den i Toscana. Marineret i rosmarin, laurbærblade, italiensk groft salt, hvidvin. Toskansk Ekstra Jomfruolivenolie og hvidløg.
-
5. ret
- 2010 Vigna Spuntali Brunello di Montalcino Val di Suga
- Tagliata ai Funghi Porcini con Tartufo. Grillet kalvefilet i skiver med karljohansvampe trøffelsauce
Vigtigt: Af hensyn til bordplanen, er det vigtigt, at deltagere som ønsker at sidde samlet, også bestiller samlet. Stærkt begrænset antal pladser. Der tages forbehold for ændringer i smageprogrammet.
NB! Købte billetter refunderes ikke, heller ikke ved udeblivelse fra arrangementet. NB! Billetter fremsendes pr. mail i PDF, du skal selv printe.