Dato/klokkeslæt
22/04/2015
19:00 - 22:00
Lokation
Restaurant Koch
Adresse
Restaurant Koch
Pakkerivej 2
8000 Aarhus
Tlf.: 70226888
Se mere om eventen her:
http://www.philipsonwine.com/default.aspx?p=24&sku=811259
Den international kendte winemaker Fritz Wieninger er pioneren bag genfødslen af kvalitetsvinsproduktion I vinområdet omkring Wien, som før i tiden ikke var kendt for dette. Faktisk betyder navnet Wieninger “manden fra Wien”. Fritz overtog den gamle, traditionsrige vingård fra sine forældre i 1980’erne. Vingården havde indtil da været drevet som en “Heurigen” dvs. traditionelt gæstgiveri med vinproduktion. Alt dette ændrede Fritz til en strømlinet kvalitetsproduktion med moderne teknikker, og han begyndte samtidig at eksperimentere med nye druetyper og er i dag forbillede for andre producenter i området.
Brødrene Koch er en århusiansk top restaurant: “Byder vi nogen til Gæst, paatager vi os med det samme Omsorgen for hans Lykke og Vel i al den Tid, han dvæler under vort Tag” skriver man på Restaurant Kochs hjemmeside. Her udfolder brødrene Koch udfolder sig efter alle kunstens regler.
- Restaurant Koch
- Pakkerivej 2
- 8000 Århus CApéritif
- 2014 Vom Sand Sauvignon Blanc Steiermark Sattlerhof
- Gedefriskost – Æblesyltet hvid fisk – myntheolie – surbrødskrumme
- 1. ret
- 2013 Wiener Gemischter Satz Weingut Wieninger
- 2013 Grüner Veltliner Nussberg Weingut Wieninger
- Pærekompot med lime – skindstegt multe – asparges chifon – lemongrass2. ret
- 2013 Sauvignon Blanc Gamlitzer Steiermark Sattlerhof
- 2013 Sauvignon Blanc Sernauberg 1 Lage Steiermark Sattlerhof
- Flower octopussy – grape & sennepssauce – kamilleblomster – syltede stikkelsbær & fennikel – koriander3. ret
- 2013 Blaufränkisch Neusiedlersee Burgenland Øko Heinrich
- 2013 Zweigelt Neusiedlersee Burgenland Weingut Heinrich
- Kamfilet 55 grader – olivenmayo -tranebær i egen eddike – organgeskal – løvstikker – flæskesvær4. ret
- 2011 St. Laurent Neusiedlersee Burgenland Weingut Heinrich
- 2011 Pinot Noir Select Weingut Wieninger
- Grydestegt kylling med svampe & vanilla – rabarber og rødbedekompot – mokka & balsamicosauce – morkelfløde5. ret
- 2013 Trockenbeerenauslese Kranachberg Sauvignon Steiermark Sattlerhof
- Abrikos carpaccio – vaniljeguf – brændt caramel is – citruspuré – ferskencruditéVigtigt: Af hensyn til bordplanen, er det vigtigt, at deltagere som ønsker at sidde samlet, også bestiller samlet. Stærkt begrænset antal pladser. Der tages forbehold for ændringer i smageprogrammet.NB! Købte billetter refunderes ikke, heller ikke ved udeblivelse fra arrangementet