Dato/klokkeslæt
10/06/2015
19:00 - 22:00
Lokation
Restaurant Koch
Adresse
Restaurant Koch
Pakkerivej 2
8000 Aarhus
Tlf.: 70226888
Se mere om eventen her:
http://www.philipsonwine.com/default.aspx?p=24&sku=811268
Craggy Range er den eneste vingård i New Zealand der er specialiseret i produktion af enkeltmarksvine. Det begyndte i 1997 med to familier, der delte den samme drøm; at udvælge og købe de bedste vinmarker i landet og beplante dem med den druesort, der er bedst egnet til det enkelte terroir. Målsætningen var og er at lave enkeltmarksvine der kan konkurrere med de bedste i verden, og som mere end noget andet er et udtryk for deres oprindelse. I spidsen for Craggy Range og de 2 familier er forretningsmanden Terry Peabody, og vinspecialisten Steve Smith. Steve blev i 1996 som den første vinavler i verden, Master of Wine, vinbranchens højeste uddannelse. Samme år blev Steve af Decanter Magazine beskrevet som en af de 50 mest indflydelsesrige personer i vinverdenen ved indgangen til det nye årtusinde. Craggy Range råder over vinmarker i alle landets vigtigste vinregioner; Hawkes Bay, Martinborough, Marlborough, Nelson, Central Otago, Waitaki Valley. Kendetegnet for alle vinene er elegance, balance og struktur.
Brødrene Koch er en århusiansk top restaurant: “Byder vi nogen til Gæst, paatager vi os med det samme Omsorgen for hans Lykke og Vel i al den Tid, han dvæler under vort Tag” skriver man på Restaurant Kochs hjemmeside. Her udfolder brødrene Koch udfolder sig efter alle kunstens regler.
- Restaurant Koch
- Pakkerivej 2, Havnen
- 8000 Aarhus C
- Aperitif & velkomst
- 2014 Craggy Range Sauvignon Blanc Te Muna Road Martinborough
- Salat med gedeost, stikkelsbær, kapers og mango
1. ret
- 2014 Craggy Range Sauvignon Blanc Te Muna Road Martinborough
- Syltet hvid asparges med blæksprutte-hyldeblomst vinaigrette, revet citronskal, grapefilet og lime mayo med crunchy toast.
2. ret
- 2013 Craggy Range Pinot Noir Te Muna Road Martinborough
- 2012 Craggy Range Pinot Noir Te Muna Road Martinborough
- Sprængt og stegt and med grillet Sezhuanpebberskum, svampeduxelles med ventrêche bacon og ribs
3. ret
- 2011 Craggy Range Te Kahu Gimblett Gravels Hawkes Bay
- 2011 Craggy Range Te Kahu Gimblett Gravels Hawkes Bay
- Braiseret kalvebryst med gule ærter parfumeret med sort peber og anis, urtesauce med rabarber og syltede årgangsblommer
4. ret
- 2011 Craggy Range Le Sol Syrah Gimblett Gravels Hawkes Bay
- Vildtragout med marv, brombær I egen sirup og skonzonerrod med mild blå friser og flæskesvær
5. ret
- 2014 Craggy Range Chardonnay Kidnappers Vineyard Hawkes Bay
- 3 år gammel flødehavarti med tomat-melon pickles, friséesalat og æblegastrique
-
Vigtigt: Af hensyn til bordplanen, er det vigtigt, at deltagere som ønsker at sidde samlet, også bestiller samlet. Stærkt begrænset antal pladser. Der tages forbehold for ændringer i smageprogrammet.
NB! Købte billetter refunderes ikke, heller ikke ved udeblivelse fra arrangementet. NB! Billetter fremsendes pr. mail i PDF, du skal selv printe.