• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Erik Sørensens Vinhandel og Grand Vin fusionerer

28. februar 2004

Erik Sørensens Vinhandel fusionerer med GrandVin og den nye vinhandel kommer til at hedde Erik Sørensen Grand Vin. Det oplyser direktør Jan Kjeld Nielsen i en pressemeddelelse. Det er to af dansk vinbranches mellemstore virksomheder, der hermed går sammen.

Erik Sørensens Vinhandel med domicil i Hellerup blev grundlagt i 1956, og firmaet er en af pionererne i dansk vinhandel med mange års erfaring i salg til såvel erhvervsvirksomheder som private kunder. Erik Sørensens Vinhandel har gennem årene betjent kunderne fra sine butikker i Hellerup, City og Lyngby.

GrandVin med domicil i Glostrup blev etableret i 1999 og har især solgt vin til erhvervsmarkedet i Danmark med en særlig ekspertise indenfor gaveområdet.

Det nye vinfirma Erik Sørensen Grand Vin får Jan Kjeld Nielsen som administrerende direktør, mens den hidtidige ejer af GrandVin, Søren Bendixen, vil indgå i bestyrelsen for den ny enhed. Som et led i fusionen sammenlægges erhvervsafdelingerne i Erik Sørensens Vinhandel og GrandVin, og de udgør herefter erhvervscentret i det ny Erik Sørensen Grand Vin med domicil i GrandVin’s hidtidige lokaler på Naverland i Glostrup.

“Ved fusionen af Erik Sørensens Vinhandel og GrandVin skaber vi Danmarks stærkeste leverandør af kvalitetsvin og gaver til virksomheder og private kunder. Fusionen giver os yderligere styrke i vor direkte import fra de bedste vinproducenter rundt om i verden, og denne styrke vil vi udnytte til at blive en endnu bedre partner for vore kunder i årene fremover” siger adm. direktør Jan Kjeld Nielsen fra Erik Sørensen Grand Vin.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine