6. september 1999

En pressemeddelse torsdag bekræfter det, som man har snakket om de sidste uger: Det Franske Vinlager A/S overdrager hele sin aktiekapital til det nystiftede SuperGros A/S.

I realiteten betyder det, at Det Franske Vinlager og Dagrofa’s Vin & Spiritusaktiviteter slås sammen i en division, der dermed bliver en af de største på det danske marked med an anslået omsætning på 1,3 milliarder kr. Kundepotentialet er 1/3 af dagligvarehandlen i Danmark.

Der meddeles intet om den kommende “holdopstilling”, men mon ikke direktør Ole Nielsen fra Det Franske Vinlager og Jacob Christensen fra Dagrofa vil være de to, der tegner det nye firma?

Der står heller ikke noget om, hvilket navn man vil bruge i fremtiden. Da Det Franske Vinlager blev grundlagt for 104 år siden, var det fransk vin, man handlede med. I dag er står den franske vin for under halvdelen af omsætningen. Måske finder man et nyt navn eller et gammelt, som man har liggende i skuffen.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine