28. april 2001

De to danske vinfirmaer, Australian Wine Club (Australian Wine Import ApS) og New World Vinimport A/S fusionerer pr. 1. maj 2001 i et fælles selskab under navnet New World Vinimport A/S. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse. Fusionen skal ses som en styrkelse af importen fra især Australien og New Zealand. Ved sammenlægningen bliver New World Vinimport den importør i Danmark med det største sortiment fra Australien og New Zealand.

Den daglige drift af New World Vinimport A/S vil forgå på Ålekistevej i Vanløse. Detaildelen – det vil sige butikken på Ålekistevej 229 i Vanløse, og butikken på Haraldsborgvej 12 i Roskilde vil blive kaldt bottleshop.dk. Firmaets Internetbutik bliver bottleshop.dk.

I forbindelse med fusionen afholdes der 2 receptioner – en i Vanløse og en i Roskilde. Her vil der blive serveret nogle smagsprøver og man har samtidig mulighed for at hilse på nogle af de nye personer i den nye kreds omkring New World Vinimport A/S. Det foregår den 3. maj kl. 15.00 – 17.30 på Ålekistevej 229 i Vanløse og den 4. maj kl. 14 – 18 på Haraldsborgvej 12 i Roskilde.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine