27. februar 2003

Cappa Vin har i forbindelse med en omdannelse til Anpartsselskab udvidet ejerkredsen. Som ny partner er optaget Sune Angel, der har tjener- og vinerfaring fra restaurationsverdenen hos eksempelvis Restaurant René, Prins Ferdinand, Hotel Royal og i England. Det skete den 1. januar 2003. Ejerkredsen bag Cappa Vin Aps består således i dag af Sune Angel, Jeppe Sinding og Erik Claudi. Sune Angels daglige funktion i firmaet er salgschef.

Som ny agent for Sjælland og København har Cappa Vin den 1. februar indgået en aftale med Sublim Vin ved Christian Dahl Jepsen. Christian kommer fra en stilling hos Kjær og Sommerfeldt og har en solid ballast med sig ikke mindst på det italienske område.

Cappa Vin Aps købte den 1. oktober 2002 ejendommen Møllebækvej 4 i Gravlev nær Ebeltoft, hvor der de seneste måneder er blevet etableret lager, administration og show room. På sigt skal resten af ejendommen indrettes til kursusramme for gastronomi, vin og livsnyderi.

http://www.cappa.dk/

 

 

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine