• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Brdr. Jørgensen køber endnu et vinslot

6. september 1999

Danskerne gør sig godt i Bordeaux. Senest har Peter og Flemming J. Jørgensen på vegne af Aktieselskabet Franske Vingårde købt endnu en vingård i Bordeaux. Det er Château Saint-Pierre, der ligger mellem de to floder Garonne og Dordogne og ikke langt fra Château de Haux, som nu har været under dansk ejerskab i snart femten år.

Der hører 14 hektar tilplantet jord til Château Saint-Pierre, og Brdr. Jørgensen ved, hvad de får, for de har gennem de sidste otte år haft en forpagtnings-aftale med slottet.

Vinene fra Château Saint-Pierre vil blive tilbudt Aktieselskabets mange aktionærer og vil også blive distribueret gennem Vingaarden i Odense.

Ønsker man at blive aktionær – en aktie koster 500 kr. – nyder man godt af forskellige aktionærfordele, får masser af informationer og er med i en succes. Henvendelse til Aktieselskabet Franske Vingårde, tlf.: 39 64 24 00. Du kan også besøge: www.haux.com.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine