• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Både Michael og Tim Mondavi ude af Robert Mondavi Wines

8. oktober 2004

De to sønner af Robert Mondavi, Michael og Tim, har begge i ugens løb trukket sig fuldstændig fra Robert Mondavi Wines. Først forlod Michael Mondavi sin næstformandspost og i mandags trak han sig også fra direktørgruppen efter pres fra den øvrige ledelse. Og nu forlader broderen Tim Mondavi også sin næstformandspost og sit job som øverst ansvarlig for vinproduktionen i hele firmaet – et job han har haft siden slutningen af 70’erne.

Tim’s beslutning kommer ikke som nogen overraskelse, men har været ventet siden beslutningen om at sælge alle luksusmærkerne blev kendt i slutningen af september. Selvom det officielt forlyder at Tim fortsætter som “consulting winegrower”, regner de fleste med at hans dage er talte i firmaet. I meddelelsen fra firmaet hedder det at “Tim vil fortsætte med vin-relaterede muligheder sammen med familiemedlemmer”. Det regnes for sikkert at Mondavi-familien vil forsøge at købe Robert Mondavi Winery tilbage fra Mondavi Corporation.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine