onsdag 21. november 2018
Forside >> Nyheder >> 2011 >> The Wine Company holder 15 års jubilæumsfestival

The Wine Company holder 15 års jubilæumsfestival

The Wine Company fylder 15 år i år og arrangerer i den forbindelse en jubilæumsvinfestival med masser af vin. Det foregår lørdag den 14. maj hos Dansk Vincenter i Avedøre ved København. Her dukker en række leverandører op og præsenterer deres vine.

The Wine Company blev etableret i 1996 og har især koncentreret sig om vin fra Rhône og det sydlige Frankrig, men i de senere år er også vine fra Australien og Italien føjet til sortimentet. Der er typisk tale om mindre producenter med et godt navn – og gerne med gode ratings fra internationale vinmagasiner. The Wine Company er startet og drives af Lars Møller og Steen H. Rasmussen.

På selve festivalen kommer bl.a. Clos Saint Jean, Domaine Pierre Usseglio, Domaine de Cristia og Philippe Cambie – alle fra Rhône. Men der vil også kunne smages vin fra Australien, Toscana, Alsace, Bourgogne, Champagne og Portugal.

Om Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.