torsdag 15. november 2018
Forside >> Nyheder >> 2011 >> Vinfestival i Hillerød

Vinfestival i Hillerød

Den anden udgave af Nordsjællands Gourmet- og Vinfestival afholdes lørdag den 16. april 2011. Festivalen finder sted i Støberihallen i Hillerød og åbnes af Hillerøds borgmester Kirsten Jensen. Festivalens formål er først og fremmest at præsentere det spændende udvalg af vine og delikatesser, som findes hos vinimportører, vinforretninger, vingårde og specialhandlende af eksempelvis ost, brød, chokolade, olier og meget mere. Der er opbakning fra 24 udstillere og der ventes 400-500 gæster.

Festivalen arrangeres af Lars Møller og Steen Rasmussen fra The Wine Company, som også står bag Rhône-vinfestivalen. Man har mulighed for at smage sig igennem et stort udbud af vine, øl og delikatesser, som er på markedet i det nordsjællandske, ligesom man også kan købe varerne. Endvidere gennemføres en publikumskåring af festivalens bedste hvide og røde vin (diplomer overrækkes ved festivalen).

Billedsalget er i fuld gang – du kan læse mere på www.nordvinfestival.dk.

Om Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.