onsdag 23. januar 2019
Forside >> Nyheder >> 2011 >> Sylvie Cazes ny direktør på Pichon Comtesse

Sylvie Cazes ny direktør på Pichon Comtesse

Sylvie Cazes er udnævnt til direktør for Pichon Longueville Comtesse de Lalande. Sylvie Cazes, der er direktør for Union des Grand Crus de Bordeaux og medejer af Chateau Lynch Bages i Pauillac, bliver nu førstedame på det kendte 2. Cru slot. Pichon Comtesse er ejet af Louis Roederer Champagne, der i sin tid købte det fra Eliane de Lencquesaing i 2006.

Cazes erstatter Gildas d’Ollone som administrerende direktør, der sammen med teknisk direktør Thomas Dor-Ch-Nam, er blevet krediteret for vinens opblomstring i de seneste år. Cazes fortsætter som direktør for UGC, og som byrådsmedlem i Bordeaux’ lokale regering, hvor hun fortsat vil arbejde for udviklingen af Wine Cultural Centre, der forventes at åbne i byen i 2013.

Jean-Charles Cazes vil fortsat styre Chateau Lynch Bages og de øvrige Cazes-ejendomme, som han har gjort siden 2006. Det vides endnu ikke, hvilket fremtidigt engagement Sylvie Cazes vil have med Lynch Bages.

 

 

Om Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*