onsdag 21. november 2018
Forside >> Nyheder >> 2011 >> Slotsejere fra St.-Estephe køber Taillevent

Slotsejere fra St.-Estephe køber Taillevent

Gardinier-familien, der ejer Chateau Phelan Segur i Bordeaux har købt aktiemajoriteten i Taillevent gruppen. Gardiniers – brødrene Thierry, Stephane og Laurent – ejer et holdingselskab, der har mange interesser og kører appelsinplantager i Florida, luksus hotellet Domaine les Crayeres i Champagne, samt den berømte St. Estephe Cru Bourgeois, Phelan Segur.

Den Paris baseret Taillevent-gruppe består af luksushotellet i Paris, Taillevent ved Triumfbuen, restaurenten L’Vinkel du Faubourg og vinhandleren Caves Taillevent. Købet er foretaget sammen med Valerie Vrinat, der overtog ledelsen af Taillevent gruppen efter sin faders død i 2008.

Vrinat bliver administrerende direktør for Taillevent og medlem af bestyrelsen. Laurent Gardinier bliver formand for gruppen, mens Thierry skal køre hotel, restaurant og Caves Taillevent. En pressemeddelelse siger, at familien vil “bevare den nuværende struktur, der bygger på meget talentfulde medarbejdere og kokke, og dermed bevare den unikke identitet i hver virksomhed.”

Om Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*