søndag 18. november 2018
Forside >> Om

Om

VinForum begyndte som en idé i foråret 1997. På det tidspunkt var der 21 danske hjemmesider om vin og med min begyndende interesse for både Internettet og vin mente jeg, at der manglede et samlingssted for vin. Den 9. juni 1997 gik første udgave af siden i luften. Designet var ikke noget at komme efter og indholdet var naturligvist lidt tyndt i det. Men som en ren hobby var det enormt sjovt. Logo’et fra den gang findes endnu. Det ser således ud:

Tilmeld dig til VinForum Nyt

Lær mere om vin
* = Obligatorisk felt

Vinforum gammelt logo

Det store “gennembrud” for VinForum skete i april 1999, mens jeg boede i Tyskland og klarede opdateringen derfra (det er det, der er så smart med nettet…). Da introducerede jeg et auktionssystem på siten – i øvrigt en af de første online auktioner i Danmark overhovedet. Det trak mange nye brugere til og vedbliver at være det mest besøgte område på VinForum. På VinForum VinAuktion sættes der små 2.000 auktioner i gang om måneden og omsætningen er omkring 1 mill. kr. hver måned. Det er klart det største online marked for vin herhjemme.

Informationsdelen på VinForum er også et fokusområde. Der leveres nyheder, man kan læse om vin i Vinens ABC eller følge med i den ugentlige VinTest, hvor jeg prøvesmager vin fra danske vinhandlere. Dette er der små 30.000 brugere der gør, bl.a. de godt 9.000 personer, der abonnerer på det ugentlige nyhedsbrev, VinForum Nyt. De mange sider er udviklet efter min SPOT marketing metode.

Der er også en online butik tilknyttet VinForum. Her finder man alt i vintilbehør til entusiasten. Bl.a. vinglas, vinreoler, proptrækkere, champagnesabler og meget mere.

Er du vinhandler kan du gratis tilmelde dit vinfirma i vores to databaser under VinFirmaer. Du er selvfølgelig også velkommen til at annoncere på siden og dermed ramme din målgruppe præcist. Du kan læse mere om reklamemulighederne her.

VinForum indgår som en del af min Online Marketing konsulentvirksomhed, Agilitor. Her bruger jeg i stor udstrækning min erfaring fra VinForum til at rådgive om, hvordan man får succes på internettet. Hovedområderne er søgemaskineoptimering og email marketing men også anvendelsen af blogs (weblogs) bruger jeg flere og flere konsulenttimer på. I Agilitor-regi har jeg også andre indtægtsgivende websites, som jeg bruger lidt tid på.

Vinforum er et registreret varemærke ® med registreringsnummer: VR 2001 02747 og må således ikke anvendes uden udtrykkelig godkendelse fra mig.

Såfremt du har ideer eller kommentarer til VinForum er du altid velkommen til at kontakte mig på jo@vinforum.dk.

God fornøjelse med VinForum,

Jan P. Olsen

VinForum
Anker Heegaards Gade 3
1572 København V

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*