torsdag 15. november 2018
Forside >> Nyheder >> 2010 >> Ny vinfestival i Nordsjælland

Ny vinfestival i Nordsjælland

En ny vinfestival slår første gang dørene op i april måned i Hillerød. Nordsjællands Gourmet- og Vinfestival kaldes den og den afholdes den 17. april i Støberihallen i Hillerød. Indtil nu har 27 vinimportører, vingårde og gourmetvirksomheder tilmeldt festivalen, blandt andet Erik Sørensen Vin, Holte Vinlager, Øllingegaard Mejeri, Annisse og Aalsgaard vingårde og arrangøren The Wine Company.

“Omdrejningspunktet er først og fremmest at præsentere det spændende udvalg af vine og delikatesser, som findes hos de nordsjællandske vinimportører, vinforretninger og vingårde og specialhandlende af eksempelvis vin, ost, brød, chokolade, olier og meget mere. Det forventes at op imod 300 entusiastiske mad- og vinelskere fra både Danmark og Sydsverige vil besøge festivalen. – Festivalen er en unik mulighed for at smage sig igennem det store udbud af vine og delikatesser, som er på det sjællandske marked og finde spændende kombinationer mellem maden og vinen”, skriver The Wine Company i en pressemeddelelse.

Man kan læse mere om vinfestivalen på www.nordvinfestival.dk og billetter kan købes på Billetnet.

 

 

Om Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*