tirsdag 18. februar 2020
Forside >> VinTest >> 2014 >> Lille sydfransk perle

Lille sydfransk perle

Efter sidste uges jagt på efterårsferiens tilbudsvine er vi tilbage med en mere almindelig vintest. Der er fire vine til test, hvoraf de tre er franske og så en enkelt tysk vin. Den tyske er Pinot Noir fra Ahr, men den har svært ved rigtigt at trænge igennem og det er som om den mangler lidt sol og varme.

Sol og varme har ugens vin til gengæld fået. Faktisk er der to vine med fra Le Cirque; en hvid og en rød og de er begge rigtigt gode køb. De er fra Cotes Catalanes i det sydfranske. Området ligger omkring Perpignan og ned til den spanske grænse. Le Cirque laves af det lokale kooperativ, Tautavel, som er et meget ambitiøst foretagende. Det smages i vinene.

Le Cirque Rouge 2012

Efter sidste uges jagt på efterårsferiens tilbudsvine er vi tilbage med en mere almindelig vintest. Der er fire vine til test, hvoraf de tre er franske og så en enkelt tysk vin. Den tyske er Pinot Noir fra Ahr, men den har svært ved rigtigt at trænge igennem og det er som om den mangler ...

Bedømmelse

Antal Stjerner
Score:
87 pts.
Område:
Frankrig - Cotes Catalanes
Type:
Rødvin - Grenache, Carignan, Syrah
Pris:
60,00 v/6 fl.

Sydfransk perle

Beskrivelse: Rødviolet farve. Intens duft af kirsebær, hindbær, krydderi. Mellemfyldig vin med fin frugt og en smag, der er meget let tilgængelig, rund og blød men også med lidt kant. God balance og super til prisen.

Brugerbedømmelser: Bliv den første ...
100
NavnRegionÅrgangScorePris
Blanc – Le CirqueFrankrig20138560,00 v/6
Rouge – Le CirqueFrankrig20128760,00 v/6
Parallele 45 – JabouletFrankrig Rhône20128679,00 (tilbud)
Pinot Noir – Jean StoddenTyskland201287169,95 v/3

Om Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*