mandag 6. april 2020
Forside >> VinTest >> 2013 >> Lapostolle Casa Chardonnay 2012 – Ugens Vin

Lapostolle Casa Chardonnay 2012 – Ugens Vin

casa chardonnay 2012Chilenske Lapostolle er firmaet bag Casa Chardonnay 2012, som er ugens vin på VinForum. Lapostolle er dog ikke så chilensk så det gør noget for bag firmaet står en fransk familie Marnier-Lapostolle, der nok er mere kendt for at fremstille likøren Grand Marnier.

Fra starten af i Chile har det været målet at fremstille en mere afdæmpet stil end Chile ellers er kendt for – selv om det ikke altid er nemt for konsulenten Michel Rolland, der også er inde over her.

Fra 2011 dyrkes alle marker økologisk og biodynamisk og måske det spiller ind den mere friske smag, der er kommet i Lapostolle vinene de senere år. Det klæder dem i hvert fald.

Du kan se beskrivelse af vinen med point og stjerner nedenfor. Giv gerne dine kommentarer med også – også ved at give stjerner, hvis du har smagt vinen.

Chilenske Lapostolle er firmaet bag Casa Chardonnay 2012, som er ugens vin på VinForum. Lapostolle er dog ikke så chilensk så det gør noget for bag firmaet står en fransk familie Marnier-Lapostolle, der nok er mere kendt for at fremstille likøren Grand Marnier. Fra starten af i Chile har det været målet at fremstille en ...

Bedømmelse

Antal stjerner
Score:
86 pts.
Område:
Chile
Type:
Hvidvin - Chardonnay
Pris:
49,95 v/12 flasker
Vinhandler:
Philipsonwine.com

Godt køb til prisen

Beskrivelse: Lapostolle Casa Chardonnay 2012 har en lys høgul farve. Intens duft af fersken, ananas og vanille. Mellemfyldig vin med fin frugt og en smag, der er harmonisk med en del eksotisk frugt i smagen. Den er meget velsmagende og en god allround hvidvin. Et rigtigt godt køb til prisen. Vinen passer godt til de fleste retter med fisk og skaldyr samt lyst kød. Den scorer 86/100 pts. og prisen er kr. 49,95 v/12 fl. hos Philipson Wine.

Brugerbedømmelser: 4.95 ( 1 stemmer)
100

Om Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*