lørdag 20. juli 2019
Forside >> Nyheder >> 2010 >> H.J. Hansen Vin skal sælge Penfolds og Beringer

H.J. Hansen Vin skal sælge Penfolds og Beringer

Treasury Wine Estates, tidligere Foster’s, og H.J. Hansen Vin har netop indgået et samarbejde om Penfolds og Beringer. Treasury Wine Estates, som indtil for nylig hed Foster’s, er i Danmark kendt for en lang række af de største, oversøiske vin-brands som fx Lindemanns, Rosemount og Wolf Blass – og i særdeleshed Beringer og Penfolds, som fra februar bliver en del af H.J. Hansens sortiment.

“H.J. Hansen er en seriøs og solid samarbejdspartner, som er kendt for at have et sortiment af høj kvalitet. De har en utrolig dygtig salgsstab, og Vinspecialistens butikker er nogle af Danmarks flotteste og mest indbydende vinforretninger. Både Penfolds og Beringer producerer et bredt udvalg af kvalitetsvine og henvender sig både til almindelige forbrugere og til de professionelle. H.J. Hansen er stærke på begge områder – og derfor et perfekt hjem for Penfolds og Beringer,” siger Tine Timm, som er Country Manager for Treasury Wine Estates i Danmark.

H.J. Hansen Vin A/S har i dag flere end 1.400 vine i sortimentet. En stor del bliver solgt i H.J. Hansens 42 vinbutikker med navnet Vinspecialisten, som er at finde i store dele af Danmark. “Vi er hele tiden på udkig efter vine, som kan styrke vores sortiment – så vi altid kan tilbyde det bedste fra både den gamle og den nye verden. Når det kommer til oversøiske vine, er ikon-huse som Beringer og Penfolds i den absolutte top, da de er i stand til at levere både prisvindende top-vine og hverdagsvine af høj kvalitet. Derfor er disse huse også kendte og elskede af både branchefolk og af almindelige forbrugere – og vi glæder os meget over samarbejdet,” siger Lars Bo Henriksen, salgs- og indkøbsdirektør i H.J. Hansen Vin A/S.

Om Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*