onsdag 21. november 2018
Forside >> Nyheder >> 2010 >> Fess Parker er død

Fess Parker er død

Den amerikanske skuespiller – kendt for rollen som Davy Crockett – og vinmager, Fess Parker, er død. Fess Parker døde i sit hjem i Californien’s Santa Ynez Valley i en alder af 85 år. Texas-fødte Parker satte for alvor Santa Barbara på verdenskortet for vin, da han åbnede Fess Parker Winery med sin familie i 1989. Vingården, der er kendt for sine Syrah, Chardonnay og Pinot Noir, blev også brugt i filmen Sideways i den scene, hvor Miles tømmer spyttespanden!

Parker blev enormt berømt som Davy Crockett med vaskebjørnshuen i en tv-serie i 1950’erne. Senere opnåede han yderligere tv-succes i 1960’erne som Daniel Boone.

Fess Parker var personlig ven med Ronald Reagan og mange regnede med at et offentligt embede i Reagans administration var næste skridt. Efter sigende blev han tilbudt posten som USA’s ambassadør i Australien af Reagan – hvilket han afslog.

Fess Parker og hustruen Marcella fejrede deres guldbryllup i januar i år. Fess, som havde været syg i nogen tid, døde af naturlige årsager den 18. marts, på hustruens 84 års fødselsdag.

 

 

Om Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*