af event

8. april 2015

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
08/04/2015
19:00 - 22:00

Lokation
Restaurant AOC

Adresse
Restaurant AOC
Dronningens Tværgade 2
1302 København K
Tlf.: 70226888

Se mere om eventen her:
http://www.philipsonwine.com/default.aspx?p=24&sku=801608


Restaurant AOC

8. april 2015 kl. 19.00.

Marcel Guigals vine er ikke blot Rhône-dalens bedste, men simpelthen nogle af verdens ypperste. Ingen andre vinhuse i verden får så konstant høje ratings som Guigal; alle vine befinder sig på toppen af deres kategori hvad enten der er tale om den “almindelige” Côte du Rhône eller de usandsynligt koncentrerede og komplekse enkeltmarks-vine fra Côte-Rôtie. Perfektionisme hersker overalt i vinfremstillingen og intet overlades til tilfældigheder. Familien laver næsten alting selv, med Marcel og sønnen Philippe som drivkræfterne og der arbejdes nærmest 24/7 på at frembringe de ultimative vine.

Côte-Rôtie La Landonne er en af verdens bedste og mest legendariske vine og navnet på den kraftigste af Guigals 3 berømte Single Vineyards. Guigals monumentale vin fra enkeltmarken La Landonne er indbegrebet af Côte Brune. Vinen er kulsort, massiv og kraftfuld, og den essensagtige eftersmag synes nærmest uendelig. Vinen laves på 100% Syrah og lagringspotentialet er enormt. Vinen lagrer 42 måneder på egefad og laves i forsvindende små mængder.

Vi skal smage 10 årgange af La Landonne, heraf har hele 5 fået 100 P Parker: 2009, 2005, 2003, 1999 og 1998 fået 100 points og de andre meget høje points.

Restaurant AOC drives af Christian Aarø, som er uddannet kok, tjener og sommelier. Han har arbejdet på stjernerestauranter i såvel Danmark, Frankrig som England. Som sommelier er Christian Aarø tredobbelt Danmarksmester, nordisk mester og semifinalist ved to europæiske mesterskaber. Christian Aarø har modtaget flere priser, blandt andet som årets sommelier, restaurantchef og et hædersdiplom fra Det Danske Gastronomiske Akademi for superbe vinoplevelser. I køkkenet finder vi Søren Selin og hans team og gastronomien på AOC tager udgangspunkt i at ramme så mange sanser som muligt: smagen, synet, farve og duften sættes alle i højsædet for at ophøje spiseoplevelsen fra det nye nordiske køkken, som AOC kalder “det sensoriske køkken”.

Ved vores VIP middage bliver der naturligvis gjort ekstra ud af både mad og vin og deltagerantallet er meget begrænset.

  • Restaurant AOC
  • Dronningens Tværgade 2
  • 1302 KBH K
  • Aperitif
  • 2002 Delamotte Champagne Blanc de Blancs1. ret
  • 2009 Côte-Rôtie La Landonne Côte-Brune
  • 2007 Côte-Rôtie La Landonne Côte-Brune2. ret
  • 2006 Côte-Rôtie La Landonne Côte-Brune
  • 2005 Côte-Rôtie La Landonne Côte-Brune3. ret
  • 2004 Côte-Rôtie La Landonne Côte-Brune
  • 2003 Côte-Rôtie La Landonne Côte-Brune4. Ret
  • 2002 Côte-Rôtie La Landonne Côte-Brune
  • 2001 Côte-Rôtie La Landonne Côte-Brune5. ret
  • 1999 Côte-Rôtie La Landonne Côte-Brune
  • 1998 Côte-Rôtie La Landonne Côte-BruneVigtigt: Af hensyn til bordplanen, er det vigtigt, at deltagere som ønsker at sidde samlet, også bestiller samlet. Stærkt begrænset antal pladser. Der tages forbehold for ændringer i smageprogrammet.

    NB! Købte billetter refunderes ikke, heller ikke ved udeblivelse fra arrangementet NB! Billetter fremsendes i PDF pr. mail og du skal selv printe

Om forfatteren 

event

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine