onsdag 24. oktober 2018
Forside >> Nyheder >> 2009 >> En af Douro Boys investerer kraftigt

En af Douro Boys investerer kraftigt

En af bagmændene fra The Douro Boys trodser krisen og investerer kraftigt. På Quinta do Vallado, hvis direktør Joao Alvares Ribeiro er en af “Douro Boys”, vil man fordoble den årlige produktion fra 300.000 til 600.000 flasker og investerer 6 mill. € i et nyt vineri, som skal være færdigt til 2009 høsten.

Vingården har netop købt 40 ha land længere inde af Douro-floden tæt ved den spanske grænse for 400.000 €. Tilplantningen af denne vinmark med Touriga Nacional, Touriga Franca og lidt Syrah, vil koste yderligere 1 mill. €.

Álvares Ribeiro siger til decanter.com: “Vi har brug for flere druer og vi kan få dem til gode priser, men vi har ikke fuld kontrol over kvaliteten og vi kender ikke prisen på druer om 10 til 20 år.”

Vingården vil fokusere på almindelig vin frem for portvin: “For mindre vinproducenter er almindelig vin fremtiden. Portvinsmarkedet er domineret af de store huse og vi kan ikke være med i deres liga.”

The Douro Boys består af direktørerne fra Quinta do Vallado, Niepoort, Quinta do Crasto, Quinta do Vale D. Maria og Quinta do Vale Meão og de gik sammen i 2002 for at promovere Douro som et kvalitetsområde for almindelig bordvin også.

Om Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*