mandag 6. april 2020
Forside >> VinTest >> 2014 >> Domaine Hervé Seguin Pouilly-Fumé

Domaine Hervé Seguin Pouilly-Fumé

domaine-seguinDomaine Hervé Seguin har to vine i ugens test og er derfor ugens vin. Den ene er den almindelige Pouilly-Fumé 2011. Den anden er Domaine Hervé Seguin Pouilly-Fumé Cuvée Prestige 2011. Den sidste er bedømmelsen, der fremgår længere nede på siden.

Domaine Seguin er en lille familieejendom, hvor der nu laves vin på sjette generation. Man ejer 17 ha vinmarker og alt er plantet med Sauvignon Blanc og ligger i Pouilly-Fumé appellationen. I dag er det Philippe Seguin, der driver domainet, men de øvrige familiemedlemmer hjælper også til.

Den almindelige Domaine Seguin Pouilly-Fumé 2011 er en mellemfyldig vin med fin frugt og en smag, der er ret rund og frugtig i det, men også har lidt flintet kant. Den har virkelig fin balance og smager bare godt! Super til prisen, som er kr. 109,00.

Domaine Hervé Seguin Pouilly Cuvée Prestige 2011

Domaine Hervé Seguin har to vine i ugens test og er derfor ugens vin. Den ene er den almindelige Pouilly-Fumé 2011. Den anden er Domaine Hervé Seguin Pouilly-Fumé Cuvée Prestige 2011. Den sidste er bedømmelsen, der fremgår længere nede på siden. Domaine Seguin er en lille familieejendom, hvor der nu laves vin på sjette generation. ...

Bedømmelse

Antal Stjerner
Score:
91 pts.
Område:
Frankrig - Loire - Pouilly-Fumé
Type:
Hvidvin - Sauvignon Blanc
Pris:
134,00
Vinhandler:
Les Cépages

Flot sag fra Loire

Beskrivelse: Lys strågul farve. Intens duft af hyld, stikkelsbær, lidt pære. Mellemfyldig vin med flot frugt og en smag, der har meget flot balance og en nærmest cremet og indbydende tone. Her er også fin mineralitet. Flot sag. Vinen passer fint til lette fiskeretter.

Brugerbedømmelser: Bliv den første ...
100

Om Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

En kommentar

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*