onsdag 21. november 2018
Forside >> VinTest >> 2013 >> Amerikansk samarbejde omkring vin i Danmark

Amerikansk samarbejde omkring vin i Danmark

De amerikanske vestkyststater Californien, Oregon og Washington State er gået sammen om at skabe et fælles salgsfremstød af deres vin på det danske marked i 2014.

Tidligere har Californien og Oregon/Washington State afholdt separate smagninger i Danmark, men nu er de gået sammen i 2014 for at lave en stor fælles-smagning, som kommer til at hedde ”Go West”. Den finder sted på Hotel Radisson Scandinavia i København den 20 marts.

Det bliver den største smagning af amerikansk vin, der nogen sinde har fundet sted i Danmark.

amerikanskPaul Molleman, europæisk direktør for Wine Institute of California siger: ”Med tidspres for både vinhuse, indkøbere og forbrugere samt pressede budgetter giver det god mening at lave fælles smagning i stedet for flere forskellige”.

Rob Andersen, marketingdirektør for Washington State Wine Commission, fortæller, at ”vinfolkene fra Washington State er meget begejstrede for samarbejdet”.

Også Dewey Weddington, marketingdirektør hos Oregon Wine Board, er meget positiv overfor samarbejdet og siger: “Vi har opbygget momentum op for Oregon vine i løbet af de sidste år, og det ser ud til at være det rigtige tidspunkt til at tage de næste skridt. Vi er meget begejstrede for denne nye udvikling.”

De 3 stater er også blevet enige om at lave et fælles salgsfremstød af deres vin i Storbritannien til næste år, men Danmark bliver altså første stop. Måske vi ses?

Om Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*